Решения за контрол на прах и миризми

Мобилни и стационарни решения за намаляване на запрашаването и ограничаване на лоши миризми или пожари

ОГРАНИЧАВАНЕ НА COVID 19: ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Решения за защита срещу вируси, бактерии и гъбички.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
 

Решения за защита от запрашаване, миризми и пожари

Ние предлагаме индивидуални решения за борба с пожари, прах и миризми, работещи с водна мъгла. Малките капчици вода постигат далеч по-добър ефект от конвенционалните методи, защото създават по-голяма водна повърхност.

Знанията на нашите партньори и преди всичко възможностите на водната мъгла се комбинират в безпрецедентни резултати в най-различни области.

Безопасността при гасене на пожари – било то за аварийни служби или структурна защита – може да се увеличи значително, благодарение на водната мъгла. Тази водна мъгла бързо изсмуква енергията от огъня и значително увеличава охлаждащия ефект.

При контрол на праха фините капчици вода се комбинират с праховите частици и ги утаяват до земята. Оптималният контрол на праха изисква правилното разпределение на водните капчици и нашите партньори от EmiControls са усъвършенствали този процес.

Решенията за контрол на миризмите вече се използват успешно в инсталациите за компостиране и рециклиране и създават по-добра среда за служителите и жителите в района.

Предлагаме също и решение за механично изпаряване.

От 2020г.имаме и решения за дезинфекция на вътрешни и външни площи.

Продукти

Ние предлагaме решения в слeдните области:

ПОЖАРИ

ЗАПРАШАВАНЕ

МИРИЗМИ

ИЗПАРЯВАНЕ

Технология

Принципът на водната мъгла

Общото за нашите решения е водната мъгла. Под високо налягане водата се разпръсква във въздуха на водни капчици с размер до 10 микрона. Ултра малките капки вода във висока концентрация имат свойството да улавят фините прахови частици и да ги свалят на земята. Наблюдава се увеличение на теглото на частиците прах след полепване на водните капки. Мъглуващите системи подпомагат ефективното премахване на частици с размери от 0,1 до 1000 микрона. Това са частиците прах, които вдишваме.

Тази фина водна мъгла може да елиминира миризми, чрез разпръскване на  неутрализиращ агент като абсорбатор на миризми или напълно натурален био-неутрализатор, който мидифицира естественото разлагане и предотвратява формирането на неприятни миризми. Тези продукти са природосъобразни, биоразградими, не замърсяват околната среда, не са токсични, не са корозионни, не са запалими. Молекулите на неутрализатора се свързват с елементи от молекулата на миризливите газове и ги разрушават напълно. Разпространението на водна мъгла с натуралните агенти се гарантира от турбините на EmiControls.

Сфери на приложение

Къде да приложите машините за водна мъгла?

Гамата от приложение е обширна благодарение на разнообразието от продукти. Можем да предоставим решения за проблеми с праха при разрушаване, строителство и пристанища. Нашата технология за контрол на миризмите може да се използва в инсталации за рециклиране, компостиране и пречистване на вода.

Противопожарните турбини се използват в тунели, летища, високоволтови инсталации, промишлени и горски пожари. Ускоряването на изпарението е процес, много необходим при добива на сол, мините и в промишлеността.

Разрушителни дейности
Изпаряване
Строителни обекти
Депа за компостиране
Летища
Пристанища
Рециклиране
Минна индустрия
Химически заводи/Рафинерии
Изграждане на тунели
Горски пожари
Тунели и метро
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider