СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА НАПОЯВАНЕТО:

ДЕКОДЕРИ

Разпръсквачи:

Kонтролери:

Ел.магнитни клапани

Мобилно напояване

КОМПЮТЪР

Минимум AMD Athlon64 или Intel Pentium 4, минимум 1 GHz, минимум 1,024 GB RAM, приблизително 40 GB памет на твърд диск, операционна система Windows 7 Professional SP1, Microsoft Internet Explorer под версия 11, сериен интерфейс RC 232 (COM1) за връзка с контролния блок на клапана (VCU), мрежова карта: Ethernet 100 Mbit, VGA цветен екран, разделителна способност 1024 x 768 / с лаптоп 1280 x 800

СМАРТФОН СЪС САТЕЛИТЕН КОНТРОЛ

Можете да наблюдавате, контролирате и програмирате вашата система за напояване от вашия смартфон (OS, Android, Windows).

GREENKEEPER

Компютърна програма за управление на напояването.

14-дневен напоителен списък с функция повторение. Четири автоматични програми стартират с три старта на ден. Продължителността на напояването може да се програмира според честотата или времето за напояване. Автоматично разделяне на хидравлични групи с цел минимизиране на загубите. Контрол на дебита за идеален капацитет на помпите. Възможно е управлението на пет помпи. Диалогово коригиране на грешки. Всички напоителни програми могат да бъдат записани.

Изтегли:

SATELLITE

Допълнителни функции на системата Greenkeeper:

Системата за управление може да бъде разделена на допълнителни секции. Възможни са до 1920 станции. Управление на няколко помпи. Поливните програми за напояване могат да работят едновременно. Неопределен брой стартирания на програмата. За мащабиране и работа с графики,  с интерактивни символи, които могат да бъдат поставени поотделно. Първата напоителна програма, базирана на WEB технология. Дистанционно управление и поддръжка чрез интернет. Управление от разстояние с помощта на таблет или смартфон.

БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КЛАПАНИТЕ GREENKEEPER

 

Компютърно управление за напоителни системи, състоящо се от блок за управление на клапаните (VCU) и софтуер. Програмирано за работа с компютър. Графично меню за прегледност на сайта с интерактивни символи. С възможност за избор на различни европейски езици. Потокът от данни от устройството към декодера и с декодера за обратна връзка също отговаря на контролния блок.

БЛОК ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КЛАПАНИТЕ SATELLITE

 

Компютърно управление със същите основни данни като контролера на greenkeeper. Разширено с някои функции и повече станции за напояване. Състои се също от блок за управление на клапана (VCU) и софтуер.

БЕЗЖИЧЕН ПРЕДАВАТЕЛ

 

Радиопредавател за безжична комуникация с управление на декодера PERROT. Отваряне и затваряне на клапани, стартиране и спиране на напоителни програми. Автоматично синхронизиране на данните на клапаните. В европейските страни не се изисква лиценз за радиопредаване.

Изтегли:

ДЕКОДЕР ЗА ЕДНА СТАНЦИЯ

 

Преобразувател за активиране или деактивиране на ел.магнитни клапани, разпръсквачи или помпи. Адресът на декодера е произволно програмируем. Всеки декодер може да управлява два електромагнитни клапана. Устойчивост на пренапрежение до 2 KV. LED дисплеят информира за текущото състояние. Водоустойчива капсулация в IP 66.

ДЕКОДЕР ЗА МНОГО СТАНЦИИ

 

Същата функция като декодера с една станция. Декодер с 4 или 6 станции.

ДЕКОДЕР ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА

 

Този декодер има същите основни характеристики като единичния декодер. Свързан със сензор за налягане на соленоидния клапан или с разпръсквач този двупосочен декодер може да изпрати допълнителни сигнали, освен информацията дали водата тече или не: напр. късо съединение на намотката на клапана, прекъсната връзка на клапан/декодер, липса на отговор от декодера или активиране на клапана.

ДЕКОДЕР ЗА ПОМПА

В случай на напояване помпите се активират от декодера на помпата и могат да бъдат свързани или разкачени по желание. 

УСТРОЙСТВО ЗА ПРОГРАМИРАНЕ НА ДЕКОДЕР

За програмиране на декодерите това устройство ще бъде свързано към блока за управление на клапана (VCU). По този начин декодерите могат да бъдат програмирани с желания цифров код. Устройството има LED дисплей, за да се следи кодирането.

КУТИИ ЗА КЛАПАНИ

Кутиите за клапани предпазват електромагнитните клапани, сферичните кранове и декодерите, монтирани под земята, така че тези контролни елементи да са достъпни отгоре.

Корпус от пластмаса, подсилена със стъклени влакна. Зелен капак, капак на корпуса с винтови тапи, по два отвора за кабели и тръбопроводи, възможни удължения при поискване.

 

Изтегли:

Свържи се с нас

При необходимост от допълнителна информация, въпроси, запитвания или поръчки.