ДЕЗИНФЕКЦИЯ

НА ОТКРИТИ И ЗАКРИТИ ПЛОЩИ

Решения за защита срещу
COVID-19

Дезинфекция на открити и закрити площи

Редовната дезинфекция е единственият начин да осигурим почистването на работната зона и на откритите ни обществени зони, паркове и улици, без опасни бактерии, вируси и гъбички. Нашите машини ви позволяват да разпределяте дезинфектанти както на закрито, така и върху големи отворени пространства. Дезинфектантът се пулверизира във фина мъгла, съставена от малки капчици.

След това тази фина мъгла се утаява по всички повърхности и благодарение на бавната си скорост на утаяване дори достига до много скрити ъгли.

Ние предлагаме набор от машини за разпрашаване и дезинфектанти. Тук ще намерите преглед и информация за тях. Опционално, машините се предлагат и под наем. Нашата световна партньорска мрежа също е на разположение, за да ви помогне по всяко време.

Решения за дезинфекция на хора и стоки

Тунел за дезинфекция срещу COVID19

Тунелът за дезинфекция е вид душ на открито, който позволява на хората да се дезинфекцират от главата до петите. Дезинфектантът се пулверизира във фина мъгла, съставена от малки капчици. След това тази фина мъгла се утаява по всички повърхности (дрехи, чанти, обувки и др.).

Използваният дезинфектант е 100% безвреден за хората, животните и околната среда, но убива вируси, бактерии и гъбички бързо и ефективно.

Резултат: Потребителят и неговите обекти се дезинфекцират отгоре до долу.

Решения за дезинфекция на открити и закрити пространства

V12so срещу COVID19

V12so е подходящ за дезинфекция в големи закрити помещения и открити площи. Предлага с дозираща помпа, която перфектно смесва дезинфектанта. Той има обхват между 30 и 50 метра (и работи на две различни нива на скорост) и се нуждае от само 4 литра в минута. V12so също е изключително тих, с 60 dB (A,).

В процеса се използва само малко количество течност. Не оставя локви по пода и не създава проблеми при използване в закрити помещения.

Решения за дезинфекция на закрити пространства

Гръбна пръскачка за дезинфекция

Гръбната пръскачка е идеална за дезинфекция на по-малки закрити площи. Напълно електрическа и преди всичко много лесна за работа.

Решения за дезинфекция в градския транспорт

Автоматизирана система за дезинфекция на автобуси

Автоматизираната система за дезинфекция е разработена в сътрудничество с B-Secure и е идеалното решение за обществен транспорт, като автобуси например.

Решения за дезинфекция на открити пространства

V12s срещу COVID19

За използване на открити площи препоръчваме V12s, който е снабден с потопяема помпа. Тази машина, също с две нива на скорост, може да разпредели дезинфектанта на разстояние между 30 и 50 метра. Консумацията на вода е около 17 л / мин.

V12s е много здрава машина, която може да се монтира на превозни средства като пикап или камион. По време на експлоатация е много тихо, така че е отличнa за използване, дори и през нощта в жилищни райони.

 

Снимка: rentmas.it

Техническа спецификация:

ГАЛЕРИЯ