ПРИМЕРИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ НА РЕШЕНИЯТА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

С избухването на пандемията на коронавируса се работи по различни решения за прилагане на дезинфектанти. За много кратък период от време ЕмиКонтролс разработи продуктова гама, която обхваща не само дезинфекция за вътрешни и външни площи, но и за дезинфекция на хора и предмети/продукти.

Различни примери за приложение на нашите решения за дезинфекция можете да намерите тук!

И още...

Обекти за производство и търговия с храни. Дезинфекция на големи закрити и открити помещения, като хранителни складове, месокомбинати, хлебозаводи, млекозаводи, комбинати за производство на храни, мандри, зърнобази, силози, хамбари, мелници, складове за зърно и фуражи.

Производствени и складови сгради. Халета и цехове, заводи и фабрики, складови помещения. Спедиторски и транспортни фирми.

Обществени административни сгради. Държавни или общински административни сгради, университети, училища, детски градини, детски центрове. Железопътни гари, автогари, летища, пристанища, метростанции

Обществени помещения и сгради за културни събития. Опери, театрти, киносалони, концертни зали, читалища. Футболни стадиони и игрища, спортни зали и събития.

Болнични и медицински заведения. Държавни и частни болници и клиники, здравни и медицински центрове, складове за медицинска техника и материали.

Паркове, зелените площи и други места за отдих. За унищожаване на бактерии и вируси в паркове, зелени площи и терени, градската среда и около водоизточници.

Частни и фирмени сгради и помещения. Хотели и къщи за гости, както и други места за настаняване, като хостели и мотели; 

Обществен транспорт. Железопътни гари, автогари, летища, пристанища, метро станции и различни видове превозни средства, като самолети, влакове, лодки, кораби, яхти, автобуси, камиони, леки автомобили и други.

Инфраструктурни обекти – трафопостове, канализации и сметища.