КОНТРОЛ НА НЕПРИЯТНИ МИРИЗМИ

Оръдия с водна мъгла за неутрализирзне на неприятни миризми

Много фабрики за рециклиране, съоръжения за компостиране и сметища изпитват проблеми с неприятни миризми. Имаме иновативно решение за този проблем: система за водна мъгла за потискане на миризмите.

Идеята за създаване на турбини за водна мъгла срещу миризми се е развила, по запитване от рециклиращ завод във Франция. Собственикът търсел решение на проблема с неприятната миризма, след като съседи в района подали жалба. Тъй като все още нямало подходящо решение на пазара, ЕмиКонтролс са разработили първите оръдия за обезмирисяване. Основата за това е контролер за прах, който след това снабдихме с дозираща помпа.

През 2014 г. Университетът „Politecnico di Milano“ доказа, че нашите решения могат да неутрализират между 60-80% от неприятните миризми съгласно стандартите UNI EN 13725. Резултатът е повече от добър.

Предимства на оръдията за борба с неприятни миризми

Решения за контрол на миризми

Предлагаме две различни решения: мобилен турбинен агрегат и стационарна система с високо налягане, които могат гъвкаво да се адаптират към нуждите на клиентите.

V12SO
H1
Slider
 

Сфери на приложение

Области на приложение на машините за контрол на миризми

Нашите решения, независимо дали са мобилни или стационарни, са идеални за премахване на миризми в много области. Ще споменем само няколко: отпадъци, компостиране, рециклиране, пречистване на вода, кетъринг, производство на храни, каучукова промишленост и др.

Депа за компостиране
Рециклиране
Химически заводи/Рафинерии
Пречиств. станциии
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider