V22Orca

ЗАПРАШАВАНЕ

Оръдие за контрол на прах при екстремни климатични условия

Хибридна машина за контрол на праха през лятото и зимата (до -25 °)

V22Orca е машина за контрол на прах, която е специално разработена работа при студено време. Когато прахът вече не може да се контролира с водна мъгла поради ледените температури, V22Orca директно произвежда сняг – абсолютна иновация на пазара. Други машини и решения, които имат способността за заснежаване произвеждат твърде сух сняг, за да се свърже ефективно с праховите частици. Оръдията за сняг не работят през лятото, защото от една страна се нуждаят от прекалено много вода, а от друга, те произвеждат прекалено големи капчици вода. Те не са достатъчно стабилни, за да се използват като мобилно приложение (например, монтирани на камион). 

V22Orca гарантира ефективен контрол на праха през цялата година.

По принцип е възможно това хибридно решение да се нарече екстремна машина, която през лятото работи без проблеми до температури от +40 ° с помощта на водна мъгла, а през зимата ефективно контролира праха със сняг до -25 °

Зимен режим: сняг, от -25 ° до 0 °
Летен режим: водна мъгла, 0 ° до +40 °

V22 Orca превключва автоматично в зимен режим и произвежда сняг, за да се бори с праха. Когато това се случи, светва синият светодиод.

Предимства на оръдието за контрол на прах V22Orca

Добавете тук текста на заглавието

Работен обхват70-90 m
Мощност – турбина22 kW
Мощност – помпа11 kW
Ниво на звука LA70 до 20m db(A)
Работна температура-25° до +40°
Наклон на турбината-10° до +40°
Дебит на вода50 – 324 l/min
Завъртане (автоматично)350°
Необх. налягане на водата2 – 5 bar
4 независими водни режима